Lions Arden

ForsideKlubdataBestyrelseMedlemmerUdvalg

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Velkommen til Lions Club Ardens hjemmeside

Banner

Lions klub Arden er en selvstændig klub, som er medlem af den verdensomspændende humanitære hjælpeorganisation, Lions Club International, hvis formål er at forbedre menneskers livsvilkår verden over.

De midler, som vi hvert år indsamler og uddeler til disse velgørende formål lokalt, nationalt og internationalt, indsamler vi gennem en række aktiviteter, der gennemføres ved medlemmernes frivillige indsats.

Lions Club Arden blev etableret i 1974 og har sit virkeområde i Østhimmerland, med den forunderlige natur mellem Rold Skov og Mariager fjord.

Klubbens 24 mandlige medlemmer er medborgere fra området med vidt forskellig baggrund og alder, som alle har lyst og mulighed for at bruge tid og kræfter på at hjælpe andre.

Klubbens virke er baseret på et fælles mål, et godt kammeratskab og uhøjtideligt klubliv uden religiøs eller politisk indflydelse. Det skal være en fornøjelse at være med i klubben.

Viften af pengegivende aktiviteter er mangeartede, herunder et årligt gave Bingo,Lotteri omkring Fjorden, Sct. Hans aften ved søen, byens højrebsfest, salg af Blomsterbuketter, udgivelse og salg af bogen Barn af Himmerland.

Ansøgning om støtte eller anden henvendelse til klubben rettes til

arden@lions.dk

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark